de vuurmeesters

de vuurmeesters

logo instagram logo facebook

Vuurlandschappen

Vuurland

schappen

Wat zijn vuurlandschappen?

Vuurlandschappen voegen een nieuwe dimensie en een vernieuwde perceptie toe aan uw huidige omgeving. Ze betoveren uw locatie tot een vernieuwd, vurig, verwonderlijk totaalconcept. Ze kunnen verspreid worden over zowel grote oppervlaktes als kleinere. Ieder landschap heeft zijn eigen identiteit maar op elk terrein, stad of natuur, komen ze volledig tot hun recht.

Ze zijn ideaal als uitgestrekte eye-catcher voor uw evenement. U hoeft er ook niet één te kiezen maar maak gerust combinaties van verschillende landschappen, combineren met vuurkunstwerken kan. U krijgt dan carte blanche en wij vullen dat graag voor u in.

Meer info, prijzen en mogelijkheden? Eén adres info@devuurmeesters.be

Uitgestrekte vuurlandschappen
firelandscape

Waterlotussen

Lotussen, openstaande bloemen die zich op het water bevinden. Verspreid ze over uw vijver of kanaal en fleur het hele landschap op met bloemen die van binnenuit branden. Een poëtisch beeld.

firelandscape

Landlotussen

Niet enkel op het water vind je lotussen maar ook op het land. Ze fleuren een volledig veld op met een spel van licht fonkeld kleurspektakel.

firelandscape

Lantaarns

Deze lantaarns kunnen een lijn vormen tot wel 1,5 kilometer lang. Ze verbinden het epicentra van een evenement of versterken de natuurlijke lijn uit het landschap met een brandend verlangen naar een nieuwe ontdekking.

firelandscape

Kandelaars

Tussen een dreef van zacht brandende kandelaars voel je je gekoesterd en gesterkt, je wil alleen nog meer genieten en wandelen.

firelandscape

Slinger

1000 rode potjes vormen een slinger van licht. In de portieken, op de stoeprand, langs de bomen en doorheen de huizen. Geplaatst in een veld bieden ze een uitspansel op de grond.

Bewegende vuurlandschappen
firelandscape

Perpetuums

Arbeid + Kracht = Beweging, dat is het basisconcept van het legendarische perpetuum mobile. Een zichzelf onderhoudend systeem met vuur als drijvende motor. Heel mooi van ver maar nog mooier als je er dichter bij staat.